Nastojimo da gradimo partnerski odnos sa medjima izlazeći u susret njihovim potrebama. Zbog toga je i ovaj odeljak posvećen predstavnicima medija sa željom da Vam olakšamo dolazak do osnovnih informacija o kompaniji, menadžmentu, kao i aktuelnim dešavanjima.

Kontaktirajte nas i potrudićemo se da Vam u što kraćem roku obezbedimo potrebne materijale.

INVESTICIJE U BUDUĆNOST GRADA SMEDEREVA

Utorak, 24.11.2020.

Vladan Mihailović, izvršni direktor za proizvodnju u HBIS GROUP Serbia gostujući u programu TV Prva je povodom mera za zaštitu od širenja virusa korona u kompaniji naveo da je HBIS Serbia još na početku pandemije formirala krizni štab i napravila sveobuhvatni program borbe protiv kovida-19.

HBIS GROUP DONIRALA VLADI REPUBLIKE SRBIJE MATERIJAL ZA SPREČAVANJE EPIDEMIJE

Utorak, 26.03.2020.

Dana 26. marta, u kritičnom trenutku, kada se prevencija i kontrola epidemije u Srbiji suočava sa teškim izazovima, HBIS Group je hitno pripremila i donirala set materijala za borbu protiv epidemije Vladi Srbije, pomažući srpskoj vladi i narodu da pobede novi koronavirus što pre.

IZLOŽBA SKULPTURA U METALU IZ PROJEKTA HBisART U GALERIJI FLU U BEOGRADU

Sreda, 04.03.2020.

U Galeriji Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu otvorena je 3. marta 2020. godine izložba skulptura u metalu, koju su zajedno realizovali HBIS Serbia i Fakultet likovnih umetnosti. Izložba 11 skulptura iz projekta HBisART trajaće do 18. marta.

U KOMPANIJI HBIS GROUP SERBIA POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA NOVU AGLO-LINIJU

Sreda, 24.07.2019.

U kompaniji HBIS GROUP Serbia, na svečanoj ceremoniji 24. jula 2019. godine, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, NJ.E. ambasadorka NR Kine u Republici Srbiji Čen Bo (Chen Bo) i predsednik HBIS GROUP Serbia Vang Lanju (Wang Lanyu) su simboličnim polaganjem vremenske kapsule obeležili kamen temeljac za novu aglo-liniju.