KOMPANIJA HBIS SERBIA DONIRALA TERETNO VOZILO ZA PREVOZ HRANE PREDŠKOLSKOJ USTANOVI „NAŠA RADOST“

Ponedeljak, 04.10.2023.

Zamenik generalnog direktora kompanije HBIS Serbia Vang Liensi (Wang Lianxi) danas je u vrtiću „Pčelica“ na Papazovcu uručio ključeve rashladnog transportnog vozila za prevoz hrane direktorki Predškolske ustanove „Naša radost“ Mirjani Krstić. Izražavajući svoje zadovoljstvo ovim povodom, Vang je rekao da je „donacija simbol naše posvećenosti dobrobiti dece u lokalnoj zajednici“.
Donirano vozilo će služiti za svakodnevnu dostavu hrane do vrtića i distributivnih kuhinja. Podsećajući na poznatu kinesku izreku da je „dobar komšija bliži od daljeg rođaka“ Vang je rekao: „Zalažemo se za dobrobit naše zajednice i za rast njenih budućih generacija. Mi u HBIS Srbija pomažemo susednim zajednicama od trenutka kada smo preuzeli železaru u Smederevu. Pomogli smo bolnicu, škole, vrtiće i razne druge ustanove. Nećemo stati na tome. Trudićemo se da kontinuirano pomažemo, jer je to naša misija“.
Donacija vozila vrticu
Zahvalivši se HBIS Srbiji na obezbeđenom vozilu direktorka Predškolske ustanove „Naša radost“ Mirjana Krstić je rekla da je ono stiglo u pravo vreme jer se u narednom periodu proširuju kapaciteti Ustanove za još dva veća objekta – u Radincu i Drugovcu. „Zahvaljujući ovom vozilu ćemo dostavu hrane završiti na najbrži i najefikasniji način, što nam je od velikog značaja“.