Poštovani klijenti,

Kako je bezbednost naših zaposlenih i naših klijenata uvek na prvom mestu, i u skladu sa propisanim merama za sprečavanja širenja Korona virusa, želimo da Vas obavestimo da smo počev od dana 23.11.2020.god, obezbedili on-line obuku i on-line test za Vaše zaposlene / naše klijente koji dolaze u Kompaniju HBIS GROUP Serbia radi obavljanja poslova u proizvodnim procesima, odnosno u poslovima održavanja. Obaveza Vaših zaposlenih, a naših klijenata koji po prvi put dolaze ili kojima je istekla obuka, je da pre dolaska u našu Kompaniju prođu on-line obuku koristeći video material, i on line test koji su dostupni na HBIS GROUP Serbia Internet stranici:

https://hbisserbia.rs/registracija

Molimo Vas da za način registracije i dobijanje lozinke pratite uputstva prikazana na web stranici kako bi nastavili dalje. Po završenoj obuci i uspešno položenom testu aplikacija generiše sertifikat pripremljen za štampanje. Kako bi se omogućio pristup Kompaniji, prilikom prvog dolaska nakon obuke, potrebno je da svaki Vaš zaposleni dostavi odštampan sertifikat sa svojim potpisom službi Protokol na glavnom ulazu Kompanije.
Cilj ove obuke je sticanje osnovnih znanja u vezi sa bezbedonosnim pravilima naše Kompanije. Obuka je završena nakon položenog testa, i predstavlja uslov za dalje izvođenje radova izvođača u Kompaniji HBIS GROUP Serbia.
On-line test se sastoji od 28 pitanja. Za polaganje testa potrebno je odgovoriti tačno na 25 ili više odgovora. U slučaju dobijanja manje od 25 tačnih odgovora, test se smatra NEUSPEŠNIM. Rok važenja ovog sertifikata je 12 meseci od datuma položenog testa.

HBIS GROUP Srbija Vam želi uspešnu obuku, i da vaš rad i boravak u krugu kompanije bude bezbedan.