Nastojimo da gradimo partnerski odnos sa medjima izlazeći u susret njihovim potrebama. Zbog toga je i ovaj odeljak posvećen predstavnicima medija sa željom da Vam olakšamo dolazak do osnovnih informacija o kompaniji, menadžmentu, kao i aktuelnim dešavanjima.

Kontaktirajte nas i potrudićemo se da Vam u što kraćem roku obezbedimo potrebne materijale.

IZLOŽBA SKULPTURA U METALU IZ PROJEKTA HBisART U GALERIJI FLU U BEOGRADU

Četvrtak, 04.03.2020.

U Galeriji Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu otvorena je 3. marta 2020. godine izložba skulptura u metalu, koju su zajedno realizovali HBIS Serbia i Fakultet likovnih umetnosti. Izložba 11 skulptura iz projekta HBisART trajaće do 18. marta.

Detaljnije

U KOMPANIJI HBIS GROUP SERBIA POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA NOVU AGLO-LINIJU

Sreda, 24.07.2019.

U kompaniji HBIS GROUP Serbia, na svečanoj ceremoniji 24. jula 2019. godine, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, NJ.E. ambasadorka NR Kine u Republici Srbiji Čen Bo (Chen Bo) i predsednik HBIS GROUP Serbia Vang Lanju (Wang Lanyu) su simboličnim polaganjem vremenske kapsule obeležili kamen temeljac za novu aglo-liniju.

Detaljnije

HBIS SERBIA GENERALNI POKROVITELJ TAKMIČENJA MAŠINACA U TEHNIČKOJ ŠKOLI SMEDEREVO

Ponedeljak, 22.04.2019.

Pod generalnim pokroviteljstvom HBIS GROUP Serbia u petak, 19. aprila 2019. u Tehničkoj školi u Smederevu održano je 27. Regionalno takmičenje učenika četvorogodišnjih obrazovnih profila mašinske struke iz oblasti mehanike - statike, kompjuterske grafike i modeliranja mašinskih elemenata i konstrukcija. Kompanija je obezbedila 9 nagrada, koje su uručene najboljim učenicima za osvojena prva tri mesta u sve tri kategorije, a jedan učenik iz Velike Plane je dobio nagradu iznenađenja od kompanije.

Detaljnije

POTPISAN UGOVOR O SARADNJI KOMPANIJE HBIS SERBIA I FAKULTETA LIKOVNIH UMETNOSTI U BEOGRADU

Utorak, 09.04.2019.

Direktor kompanije HBIS Group Serbia Song Sihai i dekan beogradskog Fakulteta likovnih umetnosti (FLU) Dimitrije Pecić, potpisali su 9. aprila 2019. godine ugovor o međusobnoj saradnji ove dve organizacije.

Detaljnije