NAJAVA UČEŠĆA:

UČESTVOVALI NA:

Marketing

Marketing@hbisserbia.rs
Tel: +381 26 692 436

Hanover, Nemačka 2022

Naša fabrika je u poslednjoj nedelji oktobra učestvovala na 26. Međunarodnom sajmu čelika i radnih tehnologija korišćenih u obradi metala Euro BLECH, koji je održan u Hanoveru. Na najvećem svetskom sajmu učestvovalo je više od 1250 izlagača.

Naš štand koji se nalazio u hali 9 gde su izlagale i druge, velike i male kompanije koje se bave proizvodnjom ili distribucijom ravno valjanih toplih i hladnih proizvoda od čelika. Tokom ovog sajma štand je imao veliki broj posetilaca, i obavljeno je puno korisnih poslovnih razgovora, kako sa starim, tako i sa potencijanim budućim partnerima.  

Milano, Italija 2019

Međunarodni sajam Made in Steel 2019 u Milanu, koji je završen je 16. maja, okupio je najveće proizvođače, servisne centre i kupce u industriji čelika. Jedan je od najznačajnih u Evropi i tu se direktno odlučuje kakva će biti tržišna politika u industriji čelika u tekućem i narednom periodu. U toku tri dana štand kompanije HBIS Serbia je obišlo više od 200 posetilaca iz različitih segmenata industrije kao što su: servisni centri, krajnji korisnici, trgovci, predstavnici časopisa iz industrije čelika i drugi. Među posetiocima bili su i mnogi naši redovni kupci.

Mostar, BIH 2019

Međunarodni sajam privrede u Mostaru 2019, sa oko 750 izlagača iz 30 zemalja sveta, među kojima je bila i naša kompanija još jednom je potvrdio značaj postojanja ovakvg tipa organizacije u regionu.  

Prisustvo kompanije HBIS na ovom sajmu osmišljeno je u cilju približavanja proizvodnog asortimana široj lepezi sadašnjih i potencijalno novih poslovnih partnera, na nama jednom od strateških tržišta Bosne i Hercegovine.

Veliku pažnju smo posvetili komunikaciji sa kupcima, koji su posetili štand naše kompanije sa akcentom na povećanje obima proizvodnje i kvaliteta proizvoda i učešća na tržištu sa dolaskom novog, kineskog menadžmenta od 2016. godine i istovremeno nastojanje i posvećenost dostizanju punog proizvodog kapaciteta

Hanover, Nemačka 2018

Na sajmu EuroBLECH 2018 u Hanoveru izlagalo je 1.507 kompanija iz 40 zemalja, a posetilo ga je više od 56.000 posetilaca iz celog sveta. S obzirom da je ovo bio prvi nastup kompanije HBIS GROUP Serbia na sajmu EuroBLECH u Hanoveru, cilj je bio da se izvrši sveobuhvatna promocija naše kompanije i proizvoda, da se unapredi saradnja sa postojećim kupcima, kao i da se uspostave kontakti sa novim.

Celje, Slovenija 2018

Nastup srpske privrede na Međunarodnom sajmu privrede i preduzetništva (MOS) u Celju u Sloveniji, od 11. do 16. septembra 2018. godine, organizovali su Privredna komora Srbije i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, uz podršku Ministarstva trgovine, turizmam i telekomunikacija. Sajam je 2018. godine održan 51. put, na 65.000 kvadratnih metara sajamskog izložbenog prostora. Srbija je bila zemlja partner te manifestacije, a HBIS Srbija je u okviru Nacionalnog paviljona Srbije imala svoj štand.

Tirana, Albanija 2017

Kompanija HBIS GROUP Serbia je prvi put izlagala na Međunarodnom privrednom sajmu PANAIR 2017 u Tirani, Albanija. Sajam je održan od 23. do 26. novembra, a naša kompanija je učestvovala sa još 40 kompanija iz Srbije. Na Sajmu PANAIR 2017 u Tirani imali smo veoma uspešan nastup. Nakon ovog sajma ostvarene su nove porudžbine i kupci sa ovog tržišta.