Saopštenja za medije

HBIS GROUP Serbia – posle godinu dana
Ponedeljak, 19.06.2017.

Nakon godinu dana poslovanja u Srbiji kompanija HBIS GROUP Serbia Iron & Steel  dostigla je rekordnu prodaju finalnih čeličnih proizvoda i dobre finansijske rezultate od prodaje.

NAJBOLJA PRODAJA I FINANSIJSKI PRIHOD OSTVARENI U MAJU 2017. GODINE
Utorak, 06.06.2017.

HBIS GROUP Serbia Iron & Steel ostvario je prodaju preko 120.000 tona finalnih čeličnih proizvoda u maju i finansijski prihod u vrednosti od oko 77 miliona dolara, čime je zabeležio najveći uspeh u poslednjih godinu dana, koliko je prošlo od dolaska HBIS-a u Srbiju.‎

SONG: NAŠ FOKUS JE NA VISOKOKVALITETNOM ČELIKU PROIZVEDENOM U SRBIJI
Sreda, 22.02.2017.

Povodom antidamping istrage Evropske komisije za period počev od 1. jula 2015. do 30. juna 2016, a protiv uvoza toplo valjanih proizvoda poreklom iz nekoliko zemalja, uključujući proizvode srpskog proizvođača kompanije Železara Smederevo, direktor Hesteel Serbia Sihai Song izjavio je:

HESTIL DONIRAO PRAZNIČNE PAKETIĆE ‎DECI
Sreda, 25.01.2017.

Lianksi Wang, izvršni direktor za opšte poslove kompanije Hestil Srbija uručio je danas humanitarne praznične paketiće korisnicima Ustanove za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju "Sunce" i deci članova Udruženja ratnih i mirnodopskih vojnih invalida (RMVI) Smederevo.

PREDSTAVNICI HESTILA, GRADA, ŠKOLA, PRIVREDE, RAZGOVARALI SA MINISTROM PROSVETE ŠARČEVIĆEM O DUALNOM OBRAZOVANJU
Petak, 13.01.2017.
Predstavnici Hestil Srbija sastali su se u petak, 13. januara 2017. godine, u Smederevu sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenom Šarčevićem, gradonačelnicom Smedereva Jasnom Avramović, direktorima srednjih stručnih škola i predstavnicima nekoliko lokalnih kompanija. Ovom prilikom razgovarali su o uvođenju dualnog obrazovanja u škole i o potrebama privrednika za stučnim kadrovima.
PREDSEDNIK HESTEEL GRUPE JU JONG DOČEKAO PREMIJERA VUČIĆA I AMBASADORA MANČANGA U HESTEEL SERBIA
Četvrtak, 15.12.2016.
Predsednik Hesteel grupe Ju Jong primio je danas u kompaniji Hesteel Serbia Aleksandra Vučića, predsednika Vlade Republike Srbije, Nj.E. Li Mančanga, ambasadora Narodne Republike Kine u Srbiji i ministra privrede Gorana Kneževića. Zajedno su obišli Toplu valjaonicu, a zatim su se obratili brojnim medijima.
DONACIJA KOMPANIJE HESTIL SRBIJA GIMNAZIJI U SMEDEREVU
Petak, 25.11.2016.
Džao Ðun (Zhao Jun), generalni direktor Hestil Srbija uručio je danas smederevskoj Gimnaziji donaciju u vidu tehničke opreme za učenje kineskog jezika. 
Kompanija Hestil Srbija donirala je Gimnaziji interaktivne table sa pratećom opremom, čime je u ovoj školi opremljena jedna multifunkcionalna učionica za učenje kineskog jezika i upoznavanje sa kineskom kulturom i tradicijom.
Četvrtak, 14.07.2016.
Direktor kompanije Hesteel Serbia Iron & Steel d.o.o.Sihai Song danas je, povodom pokretanja istrage od strane Evropske komisije protiv Srbije zbog navodnih damping cena čelika i zabrinutosti koje je izrazilo Evropsko udruženje proizvođača čelika "Eurofer“ izjavio da veruje da je Vlada Republike Srbije kompetentna i sposobna da odgovori Evropskoj komisiji vezano za anti-damping pitanja.  
 
HESTEEL SERBIA ZVANIČNO PREUZEO ŽELEZARU SMEDEREVO
Ponedeljak, 04.07.2016.
Dana, 30. juna 2016. godine, kompanija Hesteel Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd preuzela je zvanično upravljanje i vlasništvo nad Železarom Smederevo.
Direktor nove kompanije gospodin Song Sihai održao je prvi sastanak sa direktorima pogona i sektora, 1. jula 2016. godine, prvog dana nakon klozinga. 
PREDSEDNICI KINE I SRBIJE POSETILI ŽELEZARU SMEDEREVO
Ponedeljak, 20.06.2016.
Železaru Smederevo je 19. juna posetio predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping. Predsednika Kine, koji je u našu fabriku došao zajedno sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, kao domaćin, dočekao je mandatar za sastav nove Vlade Aleksandar Vučić. Osim njih, poseti su prisustvovali brojni ministri, kineski zvaničnici, predstavnici grada Smedereva, kao i najviše rukovodstvo Železare Smederevo. Sve njih, u krugu fabrike dočekalo je više hiljada zaposlenih i građana koji su srdačno pozdravili eminentne goste.

<< < 1 2 3 > >>