Saopštenja za medije

GODIŠNJICA NAŠE KOMPANIJE OBELEŽAVA SE POČETKOM OBUKA U SRBIJI
Utorak, 04.07.2017.

Povodom godišnjice kompanije HBIS GROUP Serbia za zaposlene u proizvodnji gvožđa i čeličnih proizvoda, u sali Centra za informisanje i obuku zaposlenih, održana je ceremonija povodom početka obuka. Ovom događaju su prisustvovali predstavnici kineskih državnih institucija, Ministarstva ekonomije Republike Srbije i visoki menadžment HBIS GROUP.

HBIS GROUP Serbia – posle godinu dana
Ponedeljak, 19.06.2017.

Nakon godinu dana poslovanja u Srbiji kompanija HBIS GROUP Serbia Iron & Steel  dostigla je rekordnu prodaju finalnih čeličnih proizvoda i dobre finansijske rezultate od prodaje.

NAJBOLJA PRODAJA I FINANSIJSKI PRIHOD OSTVARENI U MAJU 2017. GODINE
Utorak, 06.06.2017.

HBIS GROUP Serbia Iron & Steel ostvario je prodaju preko 120.000 tona finalnih čeličnih proizvoda u maju i finansijski prihod u vrednosti od oko 77 miliona dolara, čime je zabeležio najveći uspeh u poslednjih godinu dana, koliko je prošlo od dolaska HBIS-a u Srbiju.‎

SONG: NAŠ FOKUS JE NA VISOKOKVALITETNOM ČELIKU PROIZVEDENOM U SRBIJI
Sreda, 22.02.2017.

Povodom antidamping istrage Evropske komisije za period počev od 1. jula 2015. do 30. juna 2016, a protiv uvoza toplo valjanih proizvoda poreklom iz nekoliko zemalja, uključujući proizvode srpskog proizvođača kompanije Železara Smederevo, direktor Hesteel Serbia Sihai Song izjavio je:

HESTIL DONIRAO PRAZNIČNE PAKETIĆE ‎DECI
Sreda, 25.01.2017.

Lianksi Wang, izvršni direktor za opšte poslove kompanije Hestil Srbija uručio je danas humanitarne praznične paketiće korisnicima Ustanove za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju "Sunce" i deci članova Udruženja ratnih i mirnodopskih vojnih invalida (RMVI) Smederevo.

PREDSTAVNICI HESTILA, GRADA, ŠKOLA, PRIVREDE, RAZGOVARALI SA MINISTROM PROSVETE ŠARČEVIĆEM O DUALNOM OBRAZOVANJU
Petak, 13.01.2017.
Predstavnici Hestil Srbija sastali su se u petak, 13. januara 2017. godine, u Smederevu sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenom Šarčevićem, gradonačelnicom Smedereva Jasnom Avramović, direktorima srednjih stručnih škola i predstavnicima nekoliko lokalnih kompanija. Ovom prilikom razgovarali su o uvođenju dualnog obrazovanja u škole i o potrebama privrednika za stučnim kadrovima.
PREDSEDNIK HESTEEL GRUPE JU JONG DOČEKAO PREMIJERA VUČIĆA I AMBASADORA MANČANGA U HESTEEL SERBIA
Četvrtak, 15.12.2016.
Predsednik Hesteel grupe Ju Jong primio je danas u kompaniji Hesteel Serbia Aleksandra Vučića, predsednika Vlade Republike Srbije, Nj.E. Li Mančanga, ambasadora Narodne Republike Kine u Srbiji i ministra privrede Gorana Kneževića. Zajedno su obišli Toplu valjaonicu, a zatim su se obratili brojnim medijima.
DONACIJA KOMPANIJE HESTIL SRBIJA GIMNAZIJI U SMEDEREVU
Petak, 25.11.2016.
Džao Ðun (Zhao Jun), generalni direktor Hestil Srbija uručio je danas smederevskoj Gimnaziji donaciju u vidu tehničke opreme za učenje kineskog jezika. 
Kompanija Hestil Srbija donirala je Gimnaziji interaktivne table sa pratećom opremom, čime je u ovoj školi opremljena jedna multifunkcionalna učionica za učenje kineskog jezika i upoznavanje sa kineskom kulturom i tradicijom.
Četvrtak, 14.07.2016.
Direktor kompanije Hesteel Serbia Iron & Steel d.o.o.Sihai Song danas je, povodom pokretanja istrage od strane Evropske komisije protiv Srbije zbog navodnih damping cena čelika i zabrinutosti koje je izrazilo Evropsko udruženje proizvođača čelika "Eurofer“ izjavio da veruje da je Vlada Republike Srbije kompetentna i sposobna da odgovori Evropskoj komisiji vezano za anti-damping pitanja.  
 
HESTEEL SERBIA ZVANIČNO PREUZEO ŽELEZARU SMEDEREVO
Ponedeljak, 04.07.2016.
Dana, 30. juna 2016. godine, kompanija Hesteel Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd preuzela je zvanično upravljanje i vlasništvo nad Železarom Smederevo.
Direktor nove kompanije gospodin Song Sihai održao je prvi sastanak sa direktorima pogona i sektora, 1. jula 2016. godine, prvog dana nakon klozinga. 
<< < 1 2 3 4 > >>