SPORTSKI TERENI SMEDEREVCIMA NA DAR

Četvrtak, 23.12.2021.

7
Direktor kompanije HBIS Serbia Song Sihai i gradonačelnik Smedereva Jovan Beč obišli su, 23. decembra 2021. godine, dva sportska terena za različite sportske aktivnosti u MZ Carina u Smederevu, koje je kompanija uredila i osposobila za upotrebu.
Ovom prilikom gradonačelnik se zahvalio na donaciji HBIS-u i dodao: „Poslednjih godina Grad izdvaja značajna sredstva iz budžeta za rekonstrukciju gradskih sportskih terena, jer na mnogima nije nista rađeno preko 30 godina. Drago mi je što ste vi to prepoznali, jer nam je želja da našoj deci omogućimo bavljenje sportom, da ih sklonimo sa ulica, iz kafića i odvojimo od kompjutera za kojim provode sve više vremena. HBIS Serbia je pokazala da je socijalno i društveno odgovorna kompanija, da vodi računa o ovakvim stvarima, i mi to posebno cenimo“.
Direktor HBIS Serbia je istakao je da on u ime kompanije predaje na upotrebu ova dva terena sa jednom najvećom željom - da Smederevci, posebno mladi, budu okrenuti sportu. “Neka ovo budu mesta za druženje i upoznavanje, mesta boljeg izbora, gde će kroz rekreaciju činiti dobro i svom telu i duhu. Nadamo se da će uz rast naše kompanije i naš doprinos lokalnoj zajednici i zajedničkom životu biti sve veći. Bilo bi dobro da slične aktivnosti imamo svake godine, kako bi ljudima u Smederevu omogućili ispunjeniji život. Vrednost ove donacije gradu je preko million dinara. Pre par dana zvanično počela zima, možda i nije najbolje vreme za rekreaciju, ali jeste vreme za darivanje i zato je ovo naš poklon vama, dragi Smederevci. U ime napretka grada i kvalitetnijeg života građana u 2022. i svim narednim godinama, neka ovi tereni budu HBISova čestitka za predstojeće novogodišnje praznike”, zaključio je Song Sihai.