HBIS GROUP SERBIA OBRADOVALA NOVOGODIŠNJIM PAKETIĆIMA DECU U ČETIRI VRTIĆA

Ponedeljak, 14.01.2019.

SMEDEREVO, 14. januar 2019: HBIS GROUP Serbia je, povodom novogodišnjih praznika tradicionalno darivala preko 250 paketića deci iz četiri vrtića smederevske Predškolske ustanove „Naša radost“. Generalni direktor HBIS Serbia Zhao Jun obišao je mališane koji pohađaju vrtiće Predškolske ustanove u Vranovu, Ralji, Radincu i u Mesnoj zajednici „25. maj“.

    

„Srećan sam što možemo da obradujemo decu iz vrtića poklonima u ovim prazničnim danima. HBIS Serbia je okrenuta lokalnoj zajednici i posebno našim prvim komšijama. Želeli bismo da istaknemo da smo u ove dve i po godine, koliko smo u železari, dobili podršku lokalne zajednice i da nam je ona veoma značajna. Kako naša fabrika bude rasla i napredovala, nadamo se da će i ova deca jednoga dana biti zaposlena u železari“, rekao je generalni direktor Džao, poželeo je svima srećnu Novu godinu i naglasio da su ga iskreno obradovale čestitke, crteži i dečije pesme o zimi kojima su ga deca dočekala u svakom od ovih vrtića.

 

V.d. direktorka Predškolske ustanove „Naša radost“ Smederevo, Svetlana Marković zahvalila je kompaniji HBIS Serbia na poklonima. „Sve je ovo neophodno za realizaciju vaspitno-obrazovnog rada. Nove igračke predstavljaju uvek radost za decu, a ovima je uvećan njihov fond u svakom od ovih vrtića.“ Ona je izrazila nadu da će njihova saradnja sa kompanijom HBIS Serbia biti nastavljena i tokom 2019. godine.


Nazad