DIREKTOR HBIS GROUP SERBIA SIHAI SONG URUČIO BOŽIĆNE PAKETE PENZIONERIMA KOMPANIJE

Petak, 05.01.2018.

 

Direktor HBIS Group Serbia Sihai Song danas je domaćinstvima penzionera koji su napustili kompaniju uručio Božićne pakete sa namirnicama.

 

Kompanija je obezbedila 130 ovakvih paketa namenjenih bivšim kolegama koji su se penzionisali u 2017. godini i porodicama radnika koji su preminuli prošle godine. Božićni paketi su podeljeni 4. i 5. januara u Smederevu i u Šapcu.

 

„Drago mi je što mogu da pomognem penzionerima naše kompanije da predstojeće praznike i početak godine provedu bezbrižnije i lepše. Praksa darivanja penzionera postoji u Kini i mi smo, vođeni time, organizovali ovu akciju i u Srbiji, gde rade pogoni naše železare“, rekao je direktor Song.

 

U porodicama nekadašnjih radnika železare ova akcija izazvala je najpozitivnije emocije. „Drago nam je što nismo zaboravljeni“, „Ova vaša pažnja, više možda i od vrednosti paketa, nam mnogo znači“, „Želimo našoj kompaniji, u kojoj smo takoreći do juče radili, da se i dalje razvija“, samo su neke od reči zahvalnosti kojima su ljudi uzvratili na poklon paket koji su od direktora Songa dobili.

 

Jedan broj ovih paketa danas je, takođe lično, uručio i generalni direktor HBIS Group Serbia Đun Džao (Zhao Jun).

 

Vrednost jednog paketa iznosi 12.000 dinara.


Nazad