HESTIL DONIRAO PRAZNIČNE PAKETIĆE ‎DECI

Sreda, 25.01.2017.

Lianksi Wang, izvršni direktor za opšte poslove kompanije Hestil Srbija uručio je danas humanitarne praznične paketiće korisnicima Ustanove za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju "Sunce" i deci članova Udruženja ratnih i mirnodopskih vojnih invalida (RMVI) Smederevo.

Kompanija Hestil je ovom prilikom poklonila ukupno 250 paketića u sedam humanitarnih organizacija. 
 
Wang je tokom posete ovim institucijama izjavio da kompanija Hesteel Serbia želi da nastavi tradiciju darivanja prazničnih poklona deci tokom januara. 
“Prošli su novogodišnji praznici ali bliži se Dan Svetog Save, koji je kako čujem slava škola i đaka, pa smo mi u Hestilu Srbija smatrali da je to dobar povod da vam uručimo poklone. 
"Hesteel" je došao u Srbiju, u smederevsku železaru sa namerom da oživi fabriku i podigne proizvodnju, što će uticati na standard zaposlenih i razvoj grada. U tom smislu mi želimo da poslujemo kao društveno odgovorna kompanija i zato smo danas ovde da obradujemo vašu decu”, rekao je Lianksi Wang.
 
On je još naglasio da će planovi kompanije Hestil za ovu godinu i velike investicije koje predstoje, značiti i veću proizvodnju i bolju budućnost za sve u železari Hestil i u lokalnoj zajednici.
 
Direktorka ustanove “Sunce” Biljana Milošević je izvršnog direktora za opšte poslove naše kompanije upoznala sa strukturom korisnika dnevnog boravka i njihovim aktivnostima u procesu socijalizacije, a korisnici ovog dnevnog boravka su za goste izveli kraći program, uručili poklon i poslužili ih zatim poslasticama iz njihove radionice. 
 
 
Predsednik Udruženja ratnih i mirnodopskih vojnih invalida, Dragan Stojković izrazio je nadu da će se dobra saradnja uspostavljena sa železarom nastaviti i sa kompanijom Hestil i gospodinu Wangu je uručio zahvalnicu.
 
Kompanija Hestil Srbija je praznične Svetosavske paketiće uručila i deci iz Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama, zatim Gradske organizacije saveza slepih Srbije – Smederevo, Udruženja slepih-slabovidih “Sveti Vid” grada Smedereva, Gradskog saveza socijalno humanitarnih organizacija Smederevo i Udruženja samohranih roditelja –MOD, Smederevo.

Nazad