Posetite nas na sledeća dva sajma:
Hanover, Germany 2018 

Celje, Slovenija 11-16 septembar 2018 

Mostar, april 2018

Međunarodni sajam privrede održan je od 10. do 14. aprila u Mostaru i po broju izlagača i posetilaca ovo je svakako najuspešnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini, na kojoj je naša kompanija prvi put nastupila. Mostarski sajam se tradicionalno održava već 21.godinu i deo je mreže Asocijacije sajmova Jugoistočne Evrope. Članstvo u ovoj uglednoj asocijaciji je još jedan od pokazatelja poslovne vrednosti mostarskog Sajma, prepoznatih i izvrsno primljenih u poslovnoj branši. Na ovogodišnjoj poslovnoj izložbi nast upilo je više od 350 izlagača iz više od 20 zemalja, na izložbenom prostoru od 30.000 kvadratnih metara. Jovan Đorđević, direktor Marketinga I planiranja u HBIS GROUP Serbia ističe da je nastup naše kompanije bio kvalitetno isplaniran i veoma dobro realizovan. „U smislu istraživanja i razvoja tržišta, naše promotivne aktivnosti su pre svega usmerene na ovu regiju i u tome je ključna uloga našeg nastupa na sajmu u Mostaru’.


 

Tirana, novembar 2017

Kompanija HBIS GROUP Serbia je prvi put izlagala na Međunarodnom privrednom sajmu „PANAIR 2017” u Tirani, Albanija. Sajam je održan od 23. do 26. novembra, a naša kompanija je učestvovala sa još 40 kompanija iz Srbije. „Na Sajmu „PANAIR 2017” u Tirani imali smo veoma uspešan nastup. Nakon ovog sajma ostvarene su nove porudžbine i kupci sa ovog tržišta.


 

Celje, Slovenija septembar 2017

HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd bio je među petnaest srpskih kompanija koje su izlagale na nacionalnom štandu Srbije, na Međunarodnom sajmu preduzetništva (MOS 2017) u Celju, druge nedelje septembra.