Saopštenja za medije

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN POSLEDNJI OVOGODIŠNJI CIKLUS MEĐUNARODNIH OBUKA
Petak, 19.10.2018.

U kompaniji HBIS GROUP Serbia je 19. oktobra zvanično otvoren osmi, poslednji ovogodišnji, ciklus međunarodnih obuka pod pokroviteljstvom Ministаrstva za trgovinu Narodne Republike Kine. Organizatori ovih obuka su Agencija za međunarodne poslovne zvaničnike (AIBO) i HBIS Group.

NOVI CIKLUS MEĐUNARODNIH OBUKA U SRBIJI O SAVREMENOJ LOGISTICI
Sreda, 19.09.2018.

Danas je na svečanoj ceremoniji u kompaniji HBIS GROUP Serbia obeležen početak novog ciklusa međunarodnih obuka, na kojima će zaposleni od sutra sticati i unapređivati znanja. Tema obuka je Upravljanje i praksa u Modernizovanoj logistici u okviru međunarodne saradnje u proizvodnim kapacitetima Srbije u 2018.

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ PRUŽIO PODRŠKU MENADŽMENTU I ZAPOSLENIMA ŽELEZARE HBIS GROUP SERBIA NA POČETKU TREĆE GODINE RADA
Petak, 06.07.2018.

Direktor kompanije HBIS GROUP Serbia Song Sihai dočekao je danas u železari u Smederevu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, sa kojim je obišao pogon Tople valjaonice. U obilasku su bili i ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji Li Mančang, državni sekretar u Ministarstvu privrede Srbije, Dragan Stevanović i gradonačelnica Grada Smedereva, dr Jasna Avramović.

POČEO PRVI KRUG MEĐUNARODNIH OBUKA U SRBIJI ZA 2018. GODINU
Sreda, 30.05.2018.

Početak programa međunarodnih obuka u Srbiji za 2018. godinu, koje radnicima železare drže predavači iz Kine, u organizaciji Ministarstva trgovine NR Kine - Akademije za međunarodne poslovne zvaničnike i HBIS Grupe, svečano je obeležen danas u kompaniji HBIS GROUP Serbia. Tema ovih obuka je „Kvalitet performansi i standardi u okviru programa Međunarodne saradnje u proizvodnim kapacitetima”.

DIREKTOR HBIS GROUP SERBIA SIHAI SONG URUČIO BOŽIĆNE PAKETE PENZIONERIMA KOMPANIJE
Petak, 05.01.2018.

Direktor HBIS Group Serbia Sihai Song danas je domaćinstvima penzionera koji su napustili kompaniju uručio Božićne pakete sa namirnicama. Kompanija je obezbedila 130 ovakvih paketa namenjenih bivšim kolegama koji su se penzionisali u 2017. godini i porodicama radnika koji su preminuli prošle godine. Božićni paketi su podeljeni 4. i 5. januara u Smederevu i u Šapcu.

PREDSEDNIK HBIS GRUPE JU JONG SASTAO SE SA PREDSEDNIKOM REPUBLIKE SRBIJE
Ponedeljak, 18.12.2017.

Ju Jong je predstavio danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rezultate poslovanja HBIS Group Serbia u 2017. godini i istakao da je ove godine proizvedeno 1,5 miliona tona čelika u smederevskoj železari.“Ukupna vrednost naših investicija u železaru u 2017. godini iznosi 160 miliona dolara, što nam otvara mogućnost da naredne godine planiramo povećanje proizvodnje od 1,8 miliona tona čelika”, rekao je predsednik HBIS Group.

HBIS GROUP SERBIA  I TEHNIČKA ŠKOLA POTPISALI PRVI UGOVOR O DUALNOM OBRAZOVANJU U SMEDEREVU I REGIONU
Četvrtak, 26.10.2017.

Generalni direktor HBIS GROUP Serbia Džao Đun (Zhao Jun) i direktor Tehničke škole u Smederevu Simo Đorđijevski potpisali su ugovor o dualnom obrazovanju, koji učenicima ove škole omogućava praktičnu nastavu u našoj kompaniji. “Mi smo upravo potpisali jedan veoma važan ugovor, koji po dualnom modelu obrazovanja đacima omogućava da uz teoretska znanja, stiču praksu u našoj kompaniji.

POČEO TREĆI CIKLUS OBUKA U SRBIJI
Utorak, 10.10.2017.

U HBIS GROUP Serbia, 10. oktobra održana je svečana ceremonija povodom početka trećeg ciklusa obuka za zaposlene u Srbiji. Organizatori obuke su Ministarstvo ekonomije NR Kine, Akademija za međunarodne poslovne zvaničnike, Ministarstvo trgovine NR Kine i kompanija HBIS. Ova obuka će trajati do 6. novembra i odnosi se na izgradnju informatičkih sistema.

MINISTAR RADA I KINESKI AMBASADOR U HBIS GROUP SERBIA
Četvrtak, 07.09.2017.

Direktor kompanije HBIS GROUP Serbia Sihai Song i ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji Li Mančang dočekali su danas u železari u Smederevu ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zorana Đorđevića. Bila je prisutna i gradonačelnica Smedereva, Jasna Avramović. Posle kraćeg radnog sastanka domaćini su ministra Đorđevića proveli kroz Toplu valjaonicu i upoznali ga sa procesom rada ovog pogona.

ZAVRŠEN PRVI CIKLUS MEĐUNARODNIH OBUKA I OZVANIČEN POČETAK NOVIH OBUKA U HBIS GROUP SERBIA
Utorak, 01.08.2017.

 U kompaniji HBIS GROUP Serbia danas je svečano obeležen početak obuka o unapređenju opreme u oblasti međunarodne saradnje u vezi sa proizvodnim kapacitetima za Srbiju, u organizaciji Ministarstva ekonomije Narodne Republike Kine, Akademije za međunarodne poslovne zvaničnike ministarstva trgovine Kine i HBIS Group.

<< < 1 2 3 > >>