Saopštenja za medije

HBIS GROUP SERBIA OBRADOVALA NOVOGODIŠNJIM PAKETIĆIMA DECU U ČETIRI VRTIĆA
Ponedeljak, 14.01.2019.

SMEDEREVO, 14. januar 2019: HBIS GROUP Serbia je, povodom novogodišnjih praznika tradicionalno darivala preko 250 paketića deci iz četiri vrtića smederevske Predškolske ustanove „Naša radost“. Generalni direktor HBIS Serbia Zhao Jun obišao je mališane koji pohađaju vrtiće Predškolske ustanove u Vranovu, Ralji, Radincu i u Mesnoj zajednici „25. maj“.

DEČIJI KALENDAR BEZBEDNOSTI ZA 2019. CRTAN U KOMPANIJI HBIS GROUP SERBIA
Ponedeljak, 03.12.2018.

Deca i unuci naših zaposlenih 1. decembra 2018. su u krugu železare u Smederevu crtali radove za Dečiji kalendar bezbednosti za 2019. godinu. Bila je to druga godina za redom da su deca svoje radove crtala u fabrici. Na inicijativu kineskog menadžmenta prošle godine je prvi put crtanje organizovano u kompaniji HBIS GROUP Serbia 

POSLE PRAKSE U ŽELEZARI, NAJBOLJI  STUDENTI TMF-a DOBILI STIPENDIJE
Petak, 30.11.2018.

Direktor HBIS GROUP Serbia Song Sihai prisustvovao je danas obeležavanju Dana Tehnološko-metalurškog fakulteta (TMF) u Beogradu.

Ovom prilikom, u ime kompanije uručio je stipendije studentima ovog fakulteta koji su pohađali program profesionalne prakse, organizovane za studente završnih godina studija u železari.

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN POSLEDNJI OVOGODIŠNJI CIKLUS MEĐUNARODNIH OBUKA
Petak, 19.10.2018.

U kompaniji HBIS GROUP Serbia je 19. oktobra zvanično otvoren osmi, poslednji ovogodišnji, ciklus međunarodnih obuka pod pokroviteljstvom Ministаrstva za trgovinu Narodne Republike Kine. Organizatori ovih obuka su Agencija za međunarodne poslovne zvaničnike (AIBO) i HBIS Group.

NOVI CIKLUS MEĐUNARODNIH OBUKA U SRBIJI O SAVREMENOJ LOGISTICI
Sreda, 19.09.2018.

Danas je na svečanoj ceremoniji u kompaniji HBIS GROUP Serbia obeležen početak novog ciklusa međunarodnih obuka, na kojima će zaposleni od sutra sticati i unapređivati znanja. Tema obuka je Upravljanje i praksa u Modernizovanoj logistici u okviru međunarodne saradnje u proizvodnim kapacitetima Srbije u 2018.

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ PRUŽIO PODRŠKU MENADŽMENTU I ZAPOSLENIMA ŽELEZARE HBIS GROUP SERBIA NA POČETKU TREĆE GODINE RADA
Petak, 06.07.2018.

Direktor kompanije HBIS GROUP Serbia Song Sihai dočekao je danas u železari u Smederevu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, sa kojim je obišao pogon Tople valjaonice. U obilasku su bili i ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji Li Mančang, državni sekretar u Ministarstvu privrede Srbije, Dragan Stevanović i gradonačelnica Grada Smedereva, dr Jasna Avramović.

POČEO PRVI KRUG MEĐUNARODNIH OBUKA U SRBIJI ZA 2018. GODINU
Sreda, 30.05.2018.

Početak programa međunarodnih obuka u Srbiji za 2018. godinu, koje radnicima železare drže predavači iz Kine, u organizaciji Ministarstva trgovine NR Kine - Akademije za međunarodne poslovne zvaničnike i HBIS Grupe, svečano je obeležen danas u kompaniji HBIS GROUP Serbia. Tema ovih obuka je „Kvalitet performansi i standardi u okviru programa Međunarodne saradnje u proizvodnim kapacitetima”.

DIREKTOR HBIS GROUP SERBIA SIHAI SONG URUČIO BOŽIĆNE PAKETE PENZIONERIMA KOMPANIJE
Petak, 05.01.2018.

Direktor HBIS Group Serbia Sihai Song danas je domaćinstvima penzionera koji su napustili kompaniju uručio Božićne pakete sa namirnicama. Kompanija je obezbedila 130 ovakvih paketa namenjenih bivšim kolegama koji su se penzionisali u 2017. godini i porodicama radnika koji su preminuli prošle godine. Božićni paketi su podeljeni 4. i 5. januara u Smederevu i u Šapcu.

PREDSEDNIK HBIS GRUPE JU JONG SASTAO SE SA PREDSEDNIKOM REPUBLIKE SRBIJE
Ponedeljak, 18.12.2017.

Ju Jong je predstavio danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rezultate poslovanja HBIS Group Serbia u 2017. godini i istakao da je ove godine proizvedeno 1,5 miliona tona čelika u smederevskoj železari.“Ukupna vrednost naših investicija u železaru u 2017. godini iznosi 160 miliona dolara, što nam otvara mogućnost da naredne godine planiramo povećanje proizvodnje od 1,8 miliona tona čelika”, rekao je predsednik HBIS Group.

HBIS GROUP SERBIA  I TEHNIČKA ŠKOLA POTPISALI PRVI UGOVOR O DUALNOM OBRAZOVANJU U SMEDEREVU I REGIONU
Četvrtak, 26.10.2017.

Generalni direktor HBIS GROUP Serbia Džao Đun (Zhao Jun) i direktor Tehničke škole u Smederevu Simo Đorđijevski potpisali su ugovor o dualnom obrazovanju, koji učenicima ove škole omogućava praktičnu nastavu u našoj kompaniji. “Mi smo upravo potpisali jedan veoma važan ugovor, koji po dualnom modelu obrazovanja đacima omogućava da uz teoretska znanja, stiču praksu u našoj kompaniji.

<< < 1 2 3 > >>